e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Αγριλιά Ζακύνθου: Εσπερινή Προηγιασμένη Λειτουργία στην Παναγία τη Βιγλατσούρα

Το εσπέρας της Τετάρτης, 17ης Απριλίου 2024, στον ιερό Ενοριακό Ναό Παναγίας Βιγλατσούρας της Αγριλιάς Μουζακίου Ζακύνθου, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων, ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, π. Παναγιώτη Καποδίστρια, ο οποίος μάλιστα ομίλησε προς το εκκλησίασμα, περί του σταυροαναστάσιμου χαρακτήρα των Ύμνων της Μεγάλης Σαρακοστής, εστιάζοντας στον Μεγάλο Κανόνα του Αγίου Ανδρέα Κρήτης. [Μπορείτε να αναγνώσετε ολόκληρη την ομιλία ΕΔΩ!]
    Ο καλός οικείος Εφημέριος, π. Δημήτριος Τσόγκας, με την πολύτεκνη οικογένειά του και το περί αυτόν Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, προσέφεραν σε όλους νηστίσιμα κεράσματα στην αίθουσα του Ναού, ευχαριστώντας θερμά τον π. Παναγιώτη για την παρουσία του στην Ενορία.












































[Φωτογραφίες: Παναγιώτης Τσόγκας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: