e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Συστράτευση ανθρωπιάς για τους Πυροπαθείς


Ό,τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας στους δυστυχισμένους Πυρόπληκτους των ημερών μας, ας το κάμει. Τούτο επισημαίνουμε, δεδομένου ότι απόψε το βράδυ πραγματοποιείται μεγάλος Τηλεμαραθώνιος από τα ιδιωτικά Τηλεοπτικά Κανάλια.

Θυμίζουμε, εξάλλου, ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ενορία μας, όπως ήδη Σάς έχει ανακοινωθεί και από αυτή τη θέση και από τον άμβωνα. Πρέπει όμως να επισημάνουμε, ότι οι συνενορίτες μας δεν έχουν δείξει ακόμη την δέουσα ευαισθησία. Πάμε χαλαρά... Αυτό όμως μάς αδικεί, διότι οι ανάγκες των ταλαίπωρων συνανθρώπων μας επείγουν. Ελπίζουμε στο καλύτερο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τους εράνους που εξακολουθούν ακόμα για τους πυροπαθείς, μαζί με τις Ομοσπονδιακές και Πολιτειακές επιχορηγήσεις, έχουμε ξεπεράσει τα 5 εκ. δολάρια. Το ποσόν αυτό αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ γιατί τώρα όλοι οι οργανισμοί άρχισαν να διοργανώνουν ερανικές εκδηλώσεις για τον ίδιο σκοπό.