e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Εικόνα και ήχος από τα "Μπασίματα" του Πολιούχου της Ζακύνθου

Μονή Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου, σήμερα το πρωί
Φωτογραφίες και βίντεος: Νίκος Κεφαλληνός και π. Π.Κ.



















4 σχόλια:

Ν. Κεφαλληνός είπε...

π. Παναγιώτη
Να είμαστε καλά και του χρόνου και ο Άγιος βοήθεια μας.
Εύχομαι με υγεία ακι αγάπη να εορτάσουμε το Άγιο Δωδεκαήμερο.

P. Kapodistrias είπε...

Φίλε Νίκο,

Ανταποδίδω τις ευχές σου ως προσευχές, για ό,τι ανώτερο και αγιότερο!

Ευχαριστώ για τη συμβολή σου στην αποτύπωση των παραπάνω (και όχι μόνο) στιγμών!

Μαρία Σ είπε...

Και του χρόνου
και βοήθεια μας ο Αγιος

Daniel είπε...

Να έχετε/έχουμε υγεία και την ευλογία του Αγίου μας, του "δικού μας" Αγίου. Αλήθεια, σκεφτόμουνα προχθές πως, ίσως, είμαστε από τους λίγους που δεν λέμε: ο Άγιος Διονύσιος, αλλά απλά, ο Άγιος! Δεν χρειάζονται επεξηγήσεις, τόσο δεμένοι είμαστε μαζί του. Η Χάρη Του, αποτελεί κομμάτι αναπόσπαστο της ζωής των Ζακυνθινών. Είναι αδιανόητο να σκεφτούμε Ζάκυνθο χωρίς ανάμεσα στα όσα και ό,τι εννοεί για τον καθένα μας να μην είναι η πίστη και λατρεία μας για τον Άγιο μας.
Aς έχουμε λοιπόν όλοι την ευλογία και τη συγνώμην Του.
Να είσαστε καλά όλοι, να γιορτάσετε και του χρόνου και κάθε χρόνο κι εμείς που δεν έχουμε την τύχη να ζούμε κοντά σας, να απολαμβάνουμε τις αναρτήσεις του αγαπητού π. Παναγιώτη, ο Άγιος να τον έχει κaλά για να γλυκαίνει κι η δική μας απουσία από κοντά σας.
με πολλή αγάπη,
δ.μ.τ.