e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τιμή στους Τρεις Ιεράρχες από την Μαθητική Μαντολινάτα και Χορωδία Ζακύνθου, με ομιλητή τον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο


Αξίζει -θεωρούμε- τον κόπο, να βρεθεί, όποιος δύναται, στην ανωτέρω σημαντική εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2011, παραμονή της Σύναξης των Τριών Αγίων Προστατών της Παιδείας Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου, ώρα 7 το βράδυ.

Διοργανώνεται από την Μαθητική Μαντολινάτα και Χορωδία Ζακύνθου και θα ομιλήσει επίκαιρα ο νέος Μητροπολίτης του νησιού κ. Διονύσιος Δ΄, με θέμα την σύζευξη επιστήμης και αρετής, σύμφωνα με την διδασκαλία και το έργο των Τριών Ιεραρχών. Αμέσως μετά, η Μαντολινάτα θα αποδώσει έντεχνα άσματα, τα οποία σε όλους αρέσουν!!!

Σχεδιασμός προγράμματος: Γιάννης Καποδίστριας

Δεν υπάρχουν σχόλια: