e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης













Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ (μετά από την επίσκεψή του στο Ακριτοχώρι για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου και ύστερα για λίγο στην Μητρόπολη Λαγκαδά) βρίσκεται από χθες στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στον πάνδημο εορτασμό του Πολιούχου της πόλης και θαυματουργού Μεγαλομάρτυρος αγίου Δημητρίου. 

Από εκεί και μάλιστα την χθεσινή μεγαλοπρεπέστατη Λιτάνευση του Τιμωμένου Αγίου ανά την πόλη των Θεσσαλονικέων, είχε την ευγενή καλοσύνη να μάς αποστείλει εκφραστική φωτο-αναταπόκριση ο κ. Θωμάς Αναστασιάδης (συνταξιούχος διευθυντής Α.Τ.Ε. και παλαιός συνεργάτης της εφημερίδας Εκκλησιαστική Αλήθεια), τον οποίον ευχαριστούμε! 

Βοήθεια και πρεσβεία όλων να είναι ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλήτης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: