e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αγιασμός στο Νηπιαγωγείο Βανάτου: "Η ζωή είναι ωραία και χρειάζεται το παιχνίδι σας"














Στην παιδική κυψέλη του Νηπιαγωγείου Βανάτου ο Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς έγινε στις 10 το πρωί. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Στυλιανός Μποζίκης και ο Πρόεδρος του Μπανάτου κ. Χαράλαμπος Δημ. Κοντονής

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας είπε στα 31 παιδάκια: "Στο σχολείο αυτό θα συνδυάσετε το παιχνίδι, τα γράμματα και τους αριθμούς και πάλι το παιχνίδι! Οι καλές δασκάλες σας θα κάνουν ό,τι μπορούν! Αλλά και οι γονείς σας θα κάνουν το καλύτερο! Όλοι έχουν προβλήματα και πάμπολλες δυσκολίες, αλλά εσείς να ξέρετε πως η ζωή είναι ωραία και χρειάζεται το παιχνίδι σας"!

Ανάλογες ευχές απηύθυνε ο κ. Δήμαρχος, ο οποίος τόνισε ότι πολύ μεγάλο μέρος της προσπάθειας του Δήμου δίνεται για τα σχολεία του νησιού μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: