e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Για την αυριανή εορτή των Ταξιαρχών στο ομώνυμο ενοριακό Παρεκκλήσιο του Μπανάτου






Εορτάζει αύριο η Ενορία μας, εδώ στο Μπανάτο και μάλιστα στο νεόδμητο Παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, την σύναξη των Αγίων Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων δυνάμεων. 

Όλα είναι πανέτοιμα για την Θεία Λειτουργία, η οποία θα αρχίσει στις 8.30 το πρωί, ενώ θα γίνει και η καθιερωμένη Αρτοκλασία. Για όλα έχουν φροντίσει οι ευλαβέστατοι Κτήτορες του ναού και Μεγάλοι Ευεργέτες μας κ.κ. Παναγιώτης Στραβοπόδης και η σύζυγός του Αντωνία. Στο τέλος θα τελεσθεί Μνημόσυνο για την ανάπαυση του πρόωρα αποβιώσαντος γιου τους ΜΙΧΑΗΛ, εις μνήμην του οποίου -ως γνωστόν- έχει ανεγερθεί και δωρηθεί στην Ενορία ο εν λόγω ναός. 

Η παρουσία των φιλέορτων γνωστών και φίλων θα προσδώσει χαρά σε όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: