Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Η Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου στην Ορεστιάδα σε 3 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα από τη "Fotokinisi Orestiada"


Η Ιλόνα Ντελιανίδου είναι γνωστή στη Ζάκυνθο από τις σπουδές της στο τοπικό ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και ταυτόχρονα από την ενασχόλησή της με τα ΜΜΕ του νησιού μας. Ταυτόχρονα ασχολείται ως κάμερα-γούμαν σε παραγωγές μικρών ποιοτικών βίντεο. 

Καθώς η Ιλόνα κατάγεται από τον Έβρο και μάλιστα την Ορεστιάδα, δεν μπορούσε να μη συμβάλει -με τον τρόπο της- στην πρόσφατη επίσκεψη εκεί, στην εσχατιά της πατρίδας μας, του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου. Έτσι, μαζί με τους συνεργάτες της (Fotokinisi Orestiada), δημιούργησαν ένα υπέροχο βίντεο, στην 3λεπτη διάρκεια του οποίου αποτυπώνεται με άψογο τρόπο και με μια διαφορετική ματιά η επίσημη επίσκεψη του Πρωτοκορυφαίου της Ορθοδοξίας στη γενέτειρά της. Θαυμάστε το!