e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Στιγμές από τις πρόβες της "Υακίνθης" για την Δ9 δράση του "Αληθώς" (16.5.2015, 8.15 μ.μ.)




Απόψε πραγματοποιήθηκε η τελευταία πρόβα των χορευτικών σχημάτων του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος "ΥΑΚΙΝΘΗ", με δάσκαλο πάντα τον κ. Νίκο Αρβανιτάκη, για την προετοιμαζόμενη παρουσίαση των ζακυνθινών χορών το ερχόμενο Σάββατο, 16η Μαΐου 2015 και ώρα 8.15 μ.μ., στο πλάτωμα της Φανερωμένης Μπανάτου, κατά την προετοιμαζόμενη τιμητική εκδήλωση, που διοργανώνει το Κέντρο Λόγου ΑΛΗΘΩΣ

Πρόκειται για την 9η και καταληκτήρια για φέτος δράση του Μορφωτικού Κέντρου της Ενορίας μας, με την οποίν, αφενός μεν τιμά την 20χρονη προσφορά της "Υακίνθης" στη Ζάκυνθο, αφετέρου δε, θα έχει ως ομιλητή έναν εξέχοντα Ζακυνθινό επιστήμονα, που δεν γνωρίζουν όσο πρέπει οι Ζακυνθινοί, τον Καθηγητή στην Σχολή των Ευελπίδων κ. Διονύση Κάρδαρη, Διδάκτορα Χορολογίας, για μια διάλεξη περί των ζακυνθινών Χορών. 

Η βραδιά επιφυλάσσει και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εκπλήξεις λαογραφικού ενδιαφέροντος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: