e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Με αφιέρωμα στη Βυζαντινή Ζάκυνθο, η 4η δράση του ε΄ κύκλου «Αληθώς»


Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», συνεχίζοντας τις μηνιαίες εκδηλώσεις του, αφιερώνει την 4η εκδήλωση του ε΄ κύκλου του στη Βυζαντινή Ζάκυνθο, την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, ώρα 7 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, ο κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΥΝΤΖΗ, Φιλόλογος και πρώην Διευθύντρια της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου, θα παρουσιάσει το θέμα: «Ανα-γνωρίζοντας απομεινάρια του Βυζαντίου στο νησί της Ζακύνθου». Κατά την διάρκεια της διάλεξης θα προβληθεί σχετικό δυσεύρετο εποπτικό υλικό.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, η Χορωδία Ζακύνθου «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Μπανάτου κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΔΗΛΑ, θα αποδώσει παραδοσιακά και νεότερα εκκλησιαστικά μέλη.

Οι υπεύθυνοι του «Αληθώς» καλούν μετά χαράς τους φίλους του Μορφωτικού Κέντρου και σε αυτή την εκδήλωσή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: