e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ για τη φρίκη της τρομοκρατίας στο Παρίσι


Για μια ακόμη φορά η φρίκη της τρομοκρατίας έπληξε το Παρίσι με σειρά πρωτοφανών τρομοκρατικών επιθέσεων.

Εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας και εκ μέρους των Ορθοδόξων Επισκόπων της χώρας, καταδικάζω απερίφραστα αυτές τις πράξεις βαρβαρότητας και προσεύχομαι για τα θύματα και τις οικογένειές τους.

Τα τραγικά αυτά γεγονότα αποτελούν θερμή έκκληση για εθνική ενότητα, ενίσχυση της ειρηνικής συμβίωσης και προστασία των αξιών της Δημοκρατίας μας.

Καλώ όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς της Γαλλίας να προσευχηθούν στον Κύριο για τα αδικοχαμένα θύματα, τις οικογένειές τους και τους συγγενείς τους. Ας ενώσουμε όλοι τις προσευχές μας για τη Γαλλία και όλες τις χώρες που έχουν πληγεί από την τρομοκρατία.

+Ο Γαλλίας Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: