e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Για το Ετήσιο Μνημόσυνο του Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Γκέλμπεση (+21.5.2015)


Κάνουμε γνωστό στους αναγνώστες του πολυπεριοδικού μας ότι ήδη παρήλθε πλήρες έτος από την οσιακή κοίμηση του πολυφίλητου και πολυσέβαστου Κτήτορος και Γέροντος της Γυναικείας Μονής Ελευθερωτρίας Ζακύνθου, Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Γκέλμπεση, ο οποίος "μετέστη προς την Ζωήν" στις 21 Μαΐου 2015, πλήρης ευλογημένων ημερών, στη βαθεία ηλικία των 102 ετών. 

Προς τούτο, αύριο το πρωί, Κυριακή του Παραλύτου, 22 Μαΐου 2016, μέσα στη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα της αναστάσιμης περιόδου που διάγουμε, τελείται το Ετήσιο Μνημόσυνό του, στο Καθολικό της περιώνυμης Μονής που ίδρυσε και υπερ-αγάπησε! Της Ευχαριστιακής Συνάξεως και της Επιμνημόσυνης Ακολουθίας θα προστεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια: