e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ο Δημήτρης Μάρδας και οι Πρέσβεις Ελλάδος και Κύπρου στην Ιορδανία επισκέφτηκαν τη Μητρόπολη Φιλαδελφείας στο Αμμάν














Χθες, 10 Μαΐου 2016, επισκέφτηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτο, στις εγκαταστάσεις της Μητροπόλεώς του, στο Αμμάν της Ιορδανίας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Δημήτρης Μάρδας, συνοδευόμενος από την Πρέσβη της Ελλάδας στο Χασεμιτικό Βασίλειο κ. Μαρία-Λουίζα Μαρινάκη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες. Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε συνοπτικά για το επιτελούμενο έργο της Ορθοδοξίας στη χώρα, επισκέφτηκε μάλιστα το Ιατρικό Κέντρο και το Νηπιαγωγείο της τοπικής Εκκλησίας, που βρίσκονται στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο.






Εθιμοτυπικά, εξάλλου, επισκέφτηκε σήμερα (11.5.2016) τον Σεβ. Μητροπολίτη Φιλαδελφείας, η Πρέσβης της Κύπρου στην Ιορδανία κ. Ναυσικά Χρ. Κρούστη, ανταλλάσσοντας πασχάλιες ευχές και προσρήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: