e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Εξεδήμησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Ignace Peckstadt, πατέρας του Μητροπολίτου Βελγίου


Με μια λιτή διαδικτυακή ανακοίνωση, ο ίδιος ο Σεβ. Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας μάς πληροφορεί για την εκδημία εις Κύριον του 90χρονου σαρκικού πατέρα του, διαπρεπούς Πρωτοπρεσβυτέρου Ignace Peckstadt, προσωπικού φίλου και συνοδίτου των Πατριαρχών Αθηναγόρου και Βαρθολομαίου: 

"Archpriest Ignace Peckstadt (1926-2016), very thankful for who he was and what he meant for all of us! Rest in peace, Dad!"

Αιωνία αυτού η μνήμη! Τα συλλυπητήριά μας στα άξια τέκνα του!

[Ολόκληρη η Οικογένεια Peckstadt, στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, με τον αοίδιμο Πατριάρχη Αθηναγόρα. Σημειωτέον ότι ο άνδρας με τον οποίον συνομιλεί ο Πατριάρχης είναι ο μεταστάς Πρωθιερέας, με την Πρεσβυτέρα και τα τρία τέκνα του.]


Δεν υπάρχουν σχόλια: