e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής και βαπτίσεις στο χωριό Kishanje της Β. Τανζανίας


Στον πανηγυρίζοντα ναό της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Κισάντζε της Β. Τανζανίας, 35 χιλιόμετρα βόρεια από την πόλη Μπουκόμπα, τελέστηκε σήμερα Θ. Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μουάνζας κ. Ιερωνύμου. 
          Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας πραγματοποιήθηκαν οι βαπτίσεις τριών βρεφών, του Ραφαήλ, της Μαρίας και της Λίλιαν. Διανεμήθηκε γραφική ύλη στα παιδιά του χωριού και ακολούθησε κοινή τράπεζα για όλους. 
          Στον προαύλιο χώρο του ναού της Αγίας Παρασκευής, γίνονται εργασίες από την Μητρόπολη Μουάνζας για το άνοιγμα ενός πηγαδιού, το καθαρό νερό του οποίου θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ανεξαρτήτως θρησκεύματος. 
[Φωτο-ανταπόκριση: Δ. Κ.]


























































Δεν υπάρχουν σχόλια: