e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Εγχειρίστηκε στο γόνατο ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
της 10ης Αυγούστου 2016


Από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου γίνεται γνωστό ότι το μεσημέρι της Τρίτης, 9 Αυγούστου 2016, εισήχθη στο Νοσοκομείο ΚΑΤ ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα στο δεξί γόνατό του, που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό.

Αφού εκτιμήθηκε από τους ιατρούς η κατάστασή του, εισήχθη αυθημερόν στο χειρουργείο, όπου τού έγινε αρθροσκόπηση και διαπιστώθηκε οστεοχόνδρινο έλλειμμα στον έσω μηριαίο κόνδυλο.

Η μετεγχειρητική κατάσταση του Σεβ. Μητροπολίτου μας εξελίσσεται ομαλά και θα ακολουθηθούν οι περαιτέρω συμβουλές των θεραπόντων ιατρών, επικεφαλής των οποίων είναι ο Δρ Γεώργιος Μαχαιράς, Διευθυντής Δ΄ Ορθοπαιδικής – Χειρουργικής Κλινικής ΚΑΤ.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΝΗΣΤΗΤΗ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΗΜΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΡΩΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ.

Unknown είπε...

Περαστικά και γρήγορα όρθιος