e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η μνήμη του οσίου Χαρίτωνος τιμήθηκε με Αγρυπνία στον Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως












Βράδυ 27ης Σεπτεμβρίου 2016 

Ο όσιος Χαρίτων υπάρχει σε τοιχογραφία στο Ναό, από τις πρώτες που αντικρίζεις εισερχόμενος σε αυτόν και είναι αφιέρωμα του μακαριστού Χαρίτωνος Παπαδοπούλου. 

Τις ακολουθίες του Εσπερινού και του Όρθρου, καθώς και την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας Πολύκαρπος.

Ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού  Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, είχε αναλάβει το αναλόγιο. Στο τέλος της αγρυπνίας, ευχαρίστησε τον Ιερουργό Ιεράρχη και αναφέρθηκε στον Αγιορείτη μοναχό Χαρίτωνα Καρουλιώτη, ο οποίος ασχολήθηκε με την αγιοκατατάξη της εικονογράφησης του ναού.

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: