e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας συμπαραστέκεται στους πληγέντες από τη φονική πλημμύρα [video + φωτογραφίες]

Σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου 2016, στην Καλαμάτα 


Κοντά στους πληγέντες και στις περιουσίες τους από την θεομηνία που έπληξε τα ξημερώματα τη Μεσσηνία, βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Επισκέφθηκε οικίες και επιχειρήσεις που καταστράφηκαν από το μένος της νεροποντής και υπέστησαν ζημιές ανυπολόγιστης αξίας. 

Ο κ. Χρυσόστομος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στο δοκιμαζόμενο ποίμνιό του, τη λύπη του για τις ανθρώπινες απώλειες και διαβεβαίωσε ότι η τοπική εκκλησία θα σταθεί αρωγός στη δοκιμασία τους. Τέλος, κάλεσε τους τοπικούς φορείς σε συνεργασία, ώστε να καταγραφούν οι ζημιές και να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια στους πληγέντες.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: