Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Α΄ Χαιρετισμοί 2016 στην Πρίγκηπο

Εσπέρας 18ης Μαρτίου 2016, στον Μητροπολιτικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προεστώτος του οικείου Μητροπολίτου Σεβ. Πριγκηποννήσων κ. Ιακώβου.
Φωτο-ανταπόκριση, ειδικά για το Νυχθημερόν: Ιωάννης-Πορφύριος ΚαποδίστριαςΑ΄ Χαιρετισμοί 2016 στη Φανερωμένη Μπανάτου

Εσπέρας 18ης Μαρτίου 2016. Τον Εφημέριο -λόγω της εγχειρίσεώς του στο χέρι- βοήθησε ευγενικά ο Ιερομόναχος Νικόδημος Κεφαλληνός, Εφημέριος Χρυσοπηγής Μπόχαλης. Παρών και ο Διάκονος της Ενορίας μας π. Ιωάννης Ρένεσης. Ομίλησε επίκαιρα ο Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας. Έψαλαν κατανυκτικότατα οι Ιεροψάλτες του Ναού Δημήτριος Κάνδηλας και Χρυσοβαλάντης Δρογγίτης. 
Α΄ Χαιρετισμοί 2016 στο Αμμάν της Ιορδανίας

Εσπέρας Τετάρτης, 18ης Μαρτίου 2016, στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής, προεστώτος του οικείου Μητροπολίτου Σεβ. Φιλαδελφείας κ. Βενεδίκτου.