e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Φωτολεύκωμα από την εν Εφέσω Χειροτονία σε Διάκονο του π. Ελευθερίου Χρυσοχόου


Ο υπεύθυνος Γραφείου της Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου εν Αθήναις κ. Λευτέρης Χρυσοχόος χειροτήθηκε σήμερα (8.5.2017) Διάκονος στην Βασιλική του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου και ο τάφος Του, στην Έφεσο από τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. 
     Πρεσβύτερος θα χειροτονηθεί το ερχόμενο Σάββατο (13/5), στον Ναό της Φανερωμένης Βουλιαγμένης, από τον Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιο. Θα συνεχίσει να εργάζεται στο εν Αθήναις Πατριαρχικό Γραφείο και θα ιερατεύει στο Μετόχιο της Μονής της Πάτμου στην Πεντέλη! Άξιος!!!














































Δεν υπάρχουν σχόλια: