e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

"ΠΟΝΟΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ. 12 ποιήματα για τον Μοναχό Μωυσή τον Αγιορείτη" [Η συμμετοχή του π. Παναγιώτη Καποδίστρια στον Τόμο "Μωυσέως Ωδή"]


Στον μόλις κυκλοφορήσαντα Τιμητικό Τόμο "ΜΩΥΣΕΩΣ ΩΔΗ" (εκδ. Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου - Άγιον Όρος) για τον μακαριστό Αγιορείτη Μωυσή τον Μοναχό (+2014) συμμετέχει ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας, με τον οποίον συνδεόταν δι' αλληλογραφίας ο μακαριστός Γέρων Μωυσής. 

Η συμμετοχή του π. Π. Κ. αφορά σε μια ποιητική ενότητα δώδεκα ποιημάτων (2 δημοσιευμένων και 10 ανέκδοτων), τα οποία, υπό τον γενικό τίτλο "ΠΟΝΟΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ", επιχειρούν μια διαρκή συν-ομιλία και συν-αντίληψη με τον αλησμόνητο αυτόν Μοναχό του Άθωνα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: