e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Δ΄ Χαιρετισμοί 2018 στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω της Ζακύνθου


Εσπέρας Παρασκευής, 16ης Μαρτίου 2018. Στο κέντρο του Ναού της Παναγούλας Μπανάτου βρισκόταν για προσκύνημα η περίπυστη παλαιά Εικόνα της Παναγούλας, η της Ευρέσεως. 
     Ενώπιον της ιεράς αυτής Εικόνας αποδόθηκε η Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών από τον Εφημέριο π. Παναγιώτη Καποδίστρια, ο οποίος εν τέλει της Ακολουθίας ομίλησε δι' ολίγων περί της Ομορφιάς και Ωραιότητος της σεπτής φυσιογνωμίας της τιμωμένης Θεομήτορος. 
     Τα ιερά μελωδήματα απέδωσαν κατανυκτικά οι Ιεροψάλτες κ.κ. Δημήτριος Κάνδηλας, Χρυσοβαλάντης Δρογγίτης, Σπυρίδων Σαρατσένος και Αντώνιος Κάνδηλας.
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]




































Δεν υπάρχουν σχόλια: