e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Αρχιερατική Λειτουργία στο Μουζάκι Ζακύνθου για την Πάροδο του Αγίου Νικολάου [φωτογραφίες + video]


Πρωί Πέμπτης, 10ης Μαΐου 2018, στον Ναό του Αγίου Νικολάου Μουζακίου Ζακύνθου, για την εορταστική ανάμνηση της Παρόδου του Λειψάνου του Αγίου Νικολάου κατά τον πλου από Μύρα της Λυκίας στο Μπάρι της Ιταλίας, που συνέβη το 1087. 
     Της Ευχαριστιακής Συνάξεως προέστη ο οικείος Μητροπολίτης Σεβ. Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, συμπαραστατούμενος από τον Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Μπιάζη (Αρχιγραμματέα του δευτερόθρονου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας), τον άξιο Εφημέριο της Ενορίας π. Αντώνιο Καλόφωνο και άλλους Ιερείς της περιοχής. Τον θείο λόγο κήρυξε εμπνευσμένα ο Μητροπολίτης.
[Φωτογραφίες: Ενορία Μουζακίου | Βίντεο: Πέτρος Παράσχης] 

































Δεν υπάρχουν σχόλια: