e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Στην Ορκωμοσία 285 Νεοσυλλέκτων Οπλιτών του ΚΕΝ Άρτας (Ε΄ ΕΣΣΟ 2018) [+ video]








Πραγματοποιήθηκε σήμερα (5.10.2018), στις 10 το πρωί, η προγραμματισμένη Ορκωμοσία των 285 Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της Ε΄ ΕΣΣΟ 2018, στο ΚΕΝ Άρτας. 

Εκεί βρέθηκε για προσωπικούς λόγους ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου, ο οποίος προέστη της ειδικής Ακολουθίας, απουσιάζοντος του οικείου Μητροπολίτου Σεβ. Άρτης κ. Καλλινίκου και μετά από ευγενή παραχώρηση των παρισταμένων  Ιερέων της Ι. Μ. Άρτης. Ο π. Παναγιώτης ανάγνωσε στο τέλος το κείμενο της Ορκωμοσίας, το οποίο επαναλάμβαναν, μεγάλη τη φωνή, οι Νεοσύλλεκτοι. 

Ακολούθησε παρέλαση των 285 στρατιωτών και η γιορτή έληξε με δεξίωση του μεγάλου πλήθους παρευρεθέντων εκ μέρους των υψηλοβαθμίων και Διοικητή του Στρατοπέδου.

Ακολουθούν σχετικά βίντεο (το πρώτο από την Art TV): 










[φωτογραφίες: Δημήτρης Βαρέλης]











Δεν υπάρχουν σχόλια: