e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Χριστούγεννα 2018 (7.1.2019) στην Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αχρίδος | Рождеството Христово прославено во Православната Охридска Архиепископија

Τα Χριστούγεννα του 2018 γιορτάστηκαν δεόντως στην Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αχρίδος, κατά το ιουλιανό ημερολόγιο, δηλαδή στις 7 Ιανουαρίου 2019.

Ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος και Μητροπολίτης Σκοπίων κ. Ιωάννης, για την γιορτή της Γεννήσεως του Χριστού προέστη της Ευχαριστιακής Συνάξεως στο Σταυροπηγιακό Μοναστήρι "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος" στη Νιζέπολη της Μπίτολα.








*     *     *

Ο Επίσκοπος Polog-Kumanovo και Debar-Kichevo κ. Ιωακείμ λειτούργησε στην Οχρίδα.






  *     *     *

Ο Επίσκοπος Bregalnica και Bitola κ. Μάρκος λειτούργησε στο Στιπ.






  *     *     *

Ο Επίσκοπος Stobi και Strumica κ. Δαβίδ λειτούργησε στα Σκόπια.






*     *     *
  
Οι Χριστουγεννιάτικες λειτουργίες εξυπηρετήθηκαν και σε όλους τους άλλους χώρους λατρείας της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αχρίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: