e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η πάνδημη Κηδεία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού. Εξόδιος Ακολουθία και Ταφή [video + φωτογραφίες]


Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, ώρα 11.30 το πρωί (ώρα Αυστραλίας) στον κατάμεστο Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σίδνεϊ, όπου έγινε η πάνδημη κηδεία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού. Της Εξοδίου Ακολουθίας προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Βρυούλων κ. Παντελεήμων, εκ προσώπου του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Α΄ και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο οποίος μάλιστα έκανε την κεντρική αποχαιρετιστήρια ομιλία.
     Παρόντες ήταν οι τα πρώτα φέροντες των πολιτικών και δικαστικών αρχών της χώρας των Αντιπόδων, οι οποίοι είχαν έναν καλό λόγο να καταθέσουν για την δημιουργική, αγωνιστική και ευεργετική παρουσία του Αρχιεπισκόπου Στυλιανού στην ήπειρο της Αυστραλίας. 
     Live coverage from the Cathedral Church of the Annunciation of Our Lady Sydney, Australia: Funeral Service for the late Greek Orthodox Archbishop of Australia, Stylianos of Blessed Memory.


Ακολούθησε η ταφή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου ως εμφαίνεται στο βίντεο. 
Burial Service for the late Archbishop Stylianos of Australia at Rookwood Cemetery NSW.






























































Δεν υπάρχουν σχόλια: