e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Η Εκκλησία της Ελλάδος έγραψε Ιστορία: ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗΚΕ Ο ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΚΙΕΒΟΥ




Η Εκκλησία της Ελλάδος συντελεί ώστε να γραφτεί σήμερα νέα χρυσή σελίδα στην Εκκλησιαστική Ιστορία: ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗΚΕ ο ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΚΙΕΒΟΥ, παρόντος του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄στην υπό τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο Α΄ Ευχαριστιακή Σύναξη, στον Ναό της Αχειροποιήτου της Θεσσαλονίκης.

 
     Στη φωτό, η στιγμή της επίσημης εν Ελλάδι (και δη εν Μακεδονία) Μνημονεύσεως της νεογέννητης Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.
     Έτσι, τα τελεσίγραφα και οι απειλές της εκκοσμικευμένης θυγατρός Εκκλησίας της Ρωσίας έπεσαν στο κενό. Η Εκκλησία της Ελλάδος στηρίζει τη Μητέρα Εκκλησία και προχωρούν αγαπητικά προς το μέλλον της Ορθοδοξίας!!! Εύγε!!!
     π. Π. Κ.


ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΑΔΕΛΦίΑ;;;



Δεν υπάρχουν σχόλια: