e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Μητροπολίτη Δωδώνης για τα ονομαστήριά του


Παραμονή της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου απόψε και, όπως έχει ανακοινωθεί, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος δεν θα δεχθεί εφέτος για τα ονομαστήριά του, διότι βρίσκεται στη Μύρινα της Λήμνου για την προετοιμασία της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Μολοντούτο, πριν λίγη ώρα (12.11.2019), ο ίδιος ο Εξοχ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του για να του ευχηθεί και να του εκφράσει φιλικά αισθήματα, δεδομένου ότι ο Σεβ. Δωδώνης και ο Κύριος Πρόεδρος γνωρίζονται παλαιόθεν και συνδέονται με ειλικρινή φιλία, την οποία διατηρούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: