e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Εορτή αύριο (27/12) του Παρεκκλησίου του Αγίου Στεφάνου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Ζακύνθου


Αύριο, Παρασκευή, 27η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα μνήμης του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου, εορτάζει σεμνοπρεπώς το φερώνυμο Παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Μεγάρου Ζακύνθου, στον πρώτο όροφο του κτηρίου, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 3 εν Ζακύνθω. 

Κατά την επικρατούσα συνήθεια, θα τελέσει την εόρτια Θεία Λειτουργία ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας, ενώ θα παραστούν συμπροσευχόμενοι οι Σεβ. Μητροπολίτες Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ και Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, επί παρουσία των εργαζομένων στα Μητροπολιτικά Γραφεία και όσων πιστών ενδιαφερθούν να τιμήσουν τον Άγιο Πρωτομάρτυρα.

Αρχή θείας Λειτουργίας: 8.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: