e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η εορτή του Αγίου Νικολάου στο γραφικό εκκλησάκι του περιοχής Καρκαναίικα Μπανάτου


Πρωί της Παρασκευής, 6ης Δεκεμβρίου 2019, στο πανηγυρίζον εκκλησάκι του Άι Νικόλα, στο κτήμα της Οικογενείας Χαραλάμπους, γιου Ιωάννου και Γεωργίας Καποδίστρια, στον συνοικισμό Καρκαναίικα του Μπανάτου. 
     Ικανός αριθμός γειτόνων και φιλαγίων εκκλησιάστηκαν κατά την θεία Λειτουργία και αρκετοί κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων. Ομίλησε κατάλληλα ο λειτουργός Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, έγινε η καθιερωμένη Αρτοκλασία, ενώ στο αναλόγιο ήταν ο Ιεροψάλτης του Καληπάδου κ. Διονύσιος Γιατράς. 
     Μετά την απόλυση της θείας Λειτουργίας η Οικογένεια των Κτητόρων, με πρώτη την σεβαστή κυρία Γεωργία, προσέφεραν καφέ και γλυκίσματα στο σπιτικό τους!















































Δεν υπάρχουν σχόλια: