e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Κυριακή Ε΄ Ματθαίου και εορτή των Αγ. Πέτρου και Παύλου στην πόλη Beit Jala της Παλαιστίνης [video]


Πρωί Κυριακής Ε΄ Ματθαίου 2020, 29 Ιουνίου με το ιουλιανό ημερολόγιο, άρα εορτή των Αγίων πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στην αραβόφωνη Ενορία της Παναγίας Beit Jala της Παλαιστίνης. Ήδη υπάρχουν στην περιοχή περιοριστικά μέτρα για τις συναθροίσεις, εξαιτίας της επιστροφής του κινδύνου εκ της νέας διασποράς του Covid-19.

Εκεί, λοιπόν, με την παρουσία μικρού αριθμού εκκλησιαζομένων, τελείται Ιερατικό Συλλείτουργο, με προεξάρχοντα τον Πατριαρχικό Επίτροπο, Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Καζάκο, Ηγούμενο της Μονής των Ποιμένων Μπετ-Σαχούρ. Σημειωτέον ότι σήμερα άγει τα ονομαστήριά του ο εκ των Εφημερίων π. Παύλος.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:





Δεν υπάρχουν σχόλια: