e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Νεότερες επισκέψεις φιλότεχνων στην Έκθεση Χαρακτικής Άριας Κομιανού του "Αληθώς"


Συνεχίζονται οι κατόπιν ραντεβού επισκέψεις φιλότεχνων στην Έκθεση Χαρακτικών Έργων της καλλιτέχνιδος ΑΡΙΑΣ ΚΟΜΙΑΝΟΥ, στην Αίθουσα του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου ΑΛΗΘΩΣ, εν Βανάτω Ζακύνθου. 
     Η εν λόγω Έκθεση θα λειτουργεί έως το ερχόμενο Δεκαπενταύγουστο, τιμώντας τη μνήμη της Καλλιτέχνιδος, πέντε χρόνια από την κοίμησή της (+30.7.2015). 
     Όλοι θαυμάζουν την αφαιρετικότητα των ξυλογραφιών της και το απρόσμενο παιχνίδι με το μαύρο και το βαθύ κόκκινο, στοιχεία που την καθιστούν εκ των κορυφαίων στο πάνθεο των Χαρακτών της νεότερης Ελλάδας.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ-ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ:

















Δεν υπάρχουν σχόλια: