e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην "Marcel Patisserie"


Η "Marcel Patisserie" στο Νιχώρι άνοιξε και σας περιμένει!

Η επιχείρηση άρχισε τη λειτουργία της προ ολίγων ημερών στο κοινοτικό μας κτίριο "Κωνσταντίνος Π. Καβάφης", επί της οδού Κιόϊμπασι 51.

Στις 26 Αυγούστου, κατόπιν πρόσκλησης της Κοινότητας Νεοχωρίου, η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μάξιμο, επισκέφτηκε την επιχείρηση για τις καθιερωμένες ευχές για καλές δουλειές και για να προσφέρει στους ιδιοκτήτες ένα δώρο εκ μέρους της Εφοροεπιτροπής.

*   *   *

"Marcel Patisserie" Yeniköyde!

Vakfımıza ait ve ünlü Şair Konstandinos P. Kavafis’e ithaf ettiğimiz, Köybaşı Caddesi No 51/1 de faaliyetine başlayan Marcel müessesine başarılar ve hayırlı işler dileriz.

Yönetim Kurulumuzun açılış hediyesini Patrik Bartholomeos Hazretleri 26 Ağustos, Çarşamba günü takdim etmişlerdir.


Δεν υπάρχουν σχόλια: