e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Μήνυμα αδελφικής συμπαραστάσεως και ευχών από τον Οικουμενικό Πατριάρχη προς τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας


Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος απέστειλε νωρίτερα το ακόλουθο μήνυμα προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, με το οποίο του εκφράζει την συμπαράσταση και τις θερμές ευχές του για ταχεία αποκατάσταση της υγείας του. 

Ακολουθεί το μήνυμα του Παναγιωτάτου: 
Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον 
Τιράνων και πάσης Αλβανίας 
κύριον Αναστάσιον, 
Εις Τίρανα. 
Μακαριώτατε και πολυφίλητε αδελφέ, 
Αι προσευχαί ημών Σας συνοδεύουν κατά την πτήσιν Σας προς το κλεινόν Άστυ και κατά την εν αυτώ νοσηλείαν Σας, η οποία ευχόμεθα να είναι βραχεία και αποτελεσματική˙ διότι Σας αγαπώμεν και διότι Σας χρειάζεται η Εκκλησία. 
Ευχόμεθα να συνεχίσετε επί πολλά ακόμη χρόνια την δημιουργικήν και ευεργετικήν προσφοράν Σας εις τον Χριστιανισμόν και εις την ανθρωπότητα, εις δόξαν Θεού. 
Μακαριώτατε, περαστικά Σας! 
Σας ασπαζόμεθα φιλήματι αγίω, 
Αδελφικώς εν Κυρίω, 
Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια: