e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Κυριακή, 23.11/6.12.2020, στον Ναό του Αγ. Νικολάου Beit Jala Παλαιστίνης [video]

 
Πρωί Κυριακής, 6ης Δεκεμβρίου 2020 (23 Νοεμβρίου, με το ιουλιανό ημερολόγιο), στον Ναό του Αγίου Νικολάου της αραβόφωνης ορθόδοξης Ενορίας της κωμοπόλεως Beit Jala της Παλαιστίνης. 
     Έγινε η Ευχαριστιακή Σύναξη εν πληθούση Εκκλησία, δίχως πλέον οι εκκλησιαζόμενοι να υπολογίζουν τον εκ του θανατηφόρου Κορονοϊού κίνδυνο. Σημειωτέον ότι προ διημέρου, τα κρούσματα στην Παλαιστίνη ήταν 98.038, ενώ οι θάνατοι 828, δηλαδή 161 ανά εκατομμύριο κατοίκων.
     Τους άξιους Εφημερίους της Ενορίας πλαισίωσε πατρικά ο Πατριαρχικός Επίτροπος Μπετζάλλα, Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Καζάκος, Γέροντας του αγιοσαββαϊτικού Μετοχίου των Ποιμένων Μπετ-Σαχούρ. 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: