e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα (10.1.2021) στον οικισμό Yasinia της Ουκρανίας [video-photos]


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Pereyaslav-Khmelnitskiy και Vyshneve κ. Αλέξανδρος, διακεκριμένος Ιεράρχης της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, βρέθηκε σήμερα, Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα (με το ιουλιανό ημερολόγιο, 10.1.2021) στην Yasinia της Ουκρανίας. 
     Η Yasinia (Ουκρανικά: Ясіня, Ουγγρικά: Körösmező) είναι ένας οικισμός αστικού τύπου στο Rakhiv Raion της Περιφέρειας Zakarpattia στην Ουκρανία, με πληθυσμό 8.576 (εκτίμηση 2020). 
     Εκεί ο Μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος, συνοδευόμενος από κληρικούς συνεργάτες του εκ Κιέβου, προέστη της Θείας Λειτουργίας, με την ευλογία του οικείου Επισκόπου Μουκατσέβου και Καρπαθίας κ. Βίκτωρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:






































Δεν υπάρχουν σχόλια: