e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ολόφωτη νύκτα Θεοφανίων 2021 στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου [photos]


Νύκτα 5ης προς 6η Ιανουαρίου 2021, Ευχαριστιακή Σύναξη για την εορτή των Θεοφανίων, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, δίχως την παρουσία πιστών για τον φόβο του Κορονοϊού.
     Τον λειτουργό Εφημέριο π. Παναγιώτη Καποδίστρια πλαισίωσαν ιεροψαλτικώς οι κ.κ. Δημήτριος Κάνδηλας και Σταμάτιος Ζούλας. Ο κ. Ζούλας μάλιστα ομίλησε όμορφα και διδακτικά τον θείο λόγο.  Μετά την θεία Λειτουργία έγινε η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στο ειδικά κατασκευασμένο κατά παράδοσιν "πάλκο του Φωτώνε". 
     Σημειωτέον ότι η θεία Λειτουργία μεταδόθηκε από το κανάλι της Ενορίας στο YouTube. Μπορείτε να την δείτε (ή να την ξαναδείτε) ΕΔΩ!
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]
















































































Δεν υπάρχουν σχόλια: