e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Εξεδήμησε προς Κύριον, λόγω Covid-19, ο π. Χριστοφόρος εκ της Αδελφότητος της Μονής Σπαρμού Ολύμπου


Όπως πληροφορούμαστε εξεδήμησε προς Κύριον σήμερα ο πολλά ταλαιπωρηθείς εν διασωληνώσει λόγω του φονικού Κορονοϊού, Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος (κατά κόσμον Χαράλαμπος Παπανικολάου), εκ της Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Σπαρμού του Ολύμπου, η οποία ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος. Αιωνία η μνήμη του!

Ήδη προ ολίγων λεπτών αναγγέλλεται από τον Αρχιμανδρίτη Πορφύριο Μπατσαρά στο facebook"EKOIMHΘH O AΓAΠHTOΣ AΔEΛΦOΣ MAΣ Π. XPIΣTOΦOPOΣ. EYXEΣΘE ΓIA THN ANAΠAYΣH THΣ ΨYXHΣ TOY. Μόλις μάς ήρθε. Έφυγε ο αθώος αυτός άνθρωπος. Η ασθένεια να του λογισθεί ως μαρτύριο. Καλόν Παράδεισο να βρει. Κουράγιο και δύναμη και ελπίδα στην Αδελφότητα του Σπαρμού."


2 σχόλια:

Παρασκευή είπε...

Στην αγκαλιά του Χριστού!

Ανώνυμος είπε...

Καλό παράδεισο πατέρα χριστόφορε, αιωνία σου η μνήμη, ο Θεός να σε αναπαύσει