e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση Δημήτρη Κάνδηλα, Αντιδημάρχου Αρκαδίων και Πρωτοψάλτη Μπανάτου, προσβληθέντος από Covid-19


Φίλοι μου,

Αφού πέρασαν οι πρώτες δύσκολες μέρες της περιπέτειας της υγείας μου από αυτόν τον επικίνδυνο ιό, τον οποίον μέχρι στιγμής αντιμετωπίζω με σχετικά ήπια συμπτώματα, νιώθω την βαθύτατη ανάγκη να επισημάνω τη σπουδαιότητα της αυτοπροστασίας, της τήρησης των κανόνων υγιεινής και όσων συστήνουν οι ειδικοί.

Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνω, λοιπόν, ότι κατόπιν rapid test που έκανα την Τρίτη 26/02/2021 σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, υπεβλήθην ξανά σε έλεγχο την Παρασκευή το πρωί στις 29/02/2021 στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου, όπου το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Αμέσως, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, επισκέφθηκα το Νοσοκομείο Ζακύνθου για τη διενέργεια μοριακού τεστ, το οποίο επιβεβαίωσε το θετικό αποτέλεσμα. Έκτοτε, παραμένω σε αυτοπεριορισμό, μέχρι να περάσει το κρίσιμο διάστημα.

Οι ευχές, τα μηνύματα, το ενδιαφέρον και η αγάπη που λαμβάνω από όλους εσάς, με συγκινούν ιδιαίτερα και μου δίνουν δύναμη και θάρρος να δώσω τη δική μου μάχη με αυτή την ασθένεια που τόσο απότομα άλλαξε τις ζωές όλων μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: