e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Ο π. Ανανίας Κουστένης διασωληνωμένος παλεύει με τον Covid-19

Οι πληροφορίες που φθάνουν έως εμάς και αφορούν στον διακεκριμένο Αρχιμανδρίτη και πνευματικό οδηγό πλήθους πιστών, Αρχιμανδρίτη Ανανία Κουστένη, δεν είναι ευχάριστη, καθώς μάχεται, ήδη διασωληνωμένος, με τον Covid-19.

Έτσι, πάμπολλοι φίλοι που τον ευλαβούνται και τον σέβονται καλούν σε συστράευση προσυχής υπέρ ενισχύσεώς του, όπως ο εκ Κερκύρας π. Αντώνιος Σουέρεφ, ο οποίος μάς γράφει μέσω facebook: 

"Πατέρες και αδελφοί, aν είναι ευλογημένο να προσευχηθούμε με θέρμη υπέρ της υγείας του πατρός ΑΝΑΝΙΟΥ ΚΟΥΣΤΕΝΗ, που ήδη ... διασωληνωμένος παλεύει με τον κορωναϊό.

Πόσο ωφέλησε ο πατήρ Ανανίας τους Χριστιανούς και τον καθένα μας ενδεχομένως, με τον λόγο του και την αγία ζωή του !

Αν μη τι άλλον ας αντιπροσφέρουμε την δική μας θερμή προσευχή!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: