e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Μητροπολίτης Δωδώνης για Μάσκες, Εμβόλια, Ψεκασμένους και φετινή Ανάσταση [video]


Σήμερα, 27.4.2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος έκανε δηλώσεις στο "Νυχθημερόν" εν όψει της εορτής του Πάσχα. 
      Σε αυτές ο Μητροπολίτης καλεί όλους σε χρήση μάσκας κατά τους εκκλησιασμούς, αλλά και εμβολιασμό για την υγεία όλων έναντι του κοινού εχθρού, δηλαδή του Κορονοϊού, υπακούοντας στις ιατρικές υποδείξεις. 
      Αναφέρθηκε, στη συνέχεια, στους αντιρρησίες (ή Ψεκασμένους, όπως τους ονόμασε) και κάλεσε όλους να επαναστατήσουν και να μην υπακούν σε κληρικούς ή πνευματικούς τους, που θέτουν με τα κηρύγματά τους σε κίνδυνο την υγεία των συνανθρώπων. Επεσήμανε μάλιστα ότι πάμπολλοι Πατέρες που πρέσβευαν εναντίον της μάσκας και των εμβολίων έχουν ήδη πεθάνει, το δε Άγιον Όρος (που όλοι λατρεύουμε) είναι γεμάτο από ασθενείς. 
      Δεν παρέλειψε, εξάλλου, να αναφερθεί και στην φετινή έκτακτη και αμφισβητούμενη αλλαγή της ώρας τελετής της Αναστάσεως, τονίζοντας ότι ουδείς γνωρίζει την πραγματική ώρα Της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 





Δεν υπάρχουν σχόλια: