e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Κυριακή Θωμά 2021, τιμώντας τους Αγ. Τιμόθεο και Μαύρα στο Μαχαιράδο Ζακύνθου


Σήμερα, Κυριακή του Αντίπασχα, 9.5.2021, τιμήθηκε -εκ μεταθέσεως- η μνήμη των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας στον Ναό τους εν τη κωμοπόλει Μαχαιράδο Ζακύνθου. 
     Ιερούργησε ο Εφημέριος, Οικονόμος Σταυροφόρος Νικόλαος Κλάδης, διακονούντος του κατά σάρκα υιού του, Διακόνου Ιωάννου Κλάδη. Ομίλησε κατάλληλα ο κ. Σταμάτιος Ζούλας, Μάστερ Θεολογίας και εκπαιδευτικός. 
     Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά του Κορονοϊού, δεν έγινε κι εφέτος η καθιερωμένη λιτανεία της περίπυστης Εικόνας της Αγίας.
     Παρέστησαν, εξάλλου, ο Δήμαρχος Ζακύνθου με δύο Αντιδημάρχους και άλλοι παράγοντες της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου.
[Φωτογραφίες: Γιάννης Παπαδάτος]





























Δεν υπάρχουν σχόλια: