e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Covid-19: Έφθασε από Κονγκό ο Μητροπολίτης Κινσάσας. Εισήχθη στη ΜΕΘ Παπανικολάου Θεσσαλονίκης

Πληροφορίες: π. Τιμόθεος Ηλιάκης 

Έφτασε στο Νοσοκομείο "Παπανικολάου" στη Θεσσαλονίκη και εισήχθη στην Εντατική ο Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Νικηφόρος.

Διευκρινίζεται πως η αερομεταφορά του από τον Κονγκό δεν επιβάρυνε το Ελληνικό Δημόσιο. Τα έξοδα καλύφθηκαν από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Μαρτίνο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Κινσάσας κ. Γεράσιμο Ντούνη και την σύζυγό του Παρασκευή Ντούνη που από την πρώτη στιγμή της εκδηλώσεως της ασθένειας στάθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στο πλευρό του Σεβασμιωτάτου. 

Οι κατά σάρκα και πνεύμα Αδελφοί και τα Πνευματικά παιδιά του Μητροπολίτη κ. Νικηφόρου, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους με κάθε τρόπο του συμπαραστέκονται και παρακαλούν για την ενίσχυση των προσευχών μας υπέρ αποκαταστάσεως της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: