e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας λειτούργησε στο Αρεταίειο Νοσοκομείο

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης, νοσηλευόμενος αυτές τις ημέρες στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, λειτούργησε μόνος σήμερα, Κυριακή Στ΄ Ματθαίου, 1.8.2021, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και μάλιστα στο Ναό του Αγίου Γεωργίου, με κανονική άδεια του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄. Εκεί τελούσε τη Θεία Λειτουργία και ο Άγιος Νεκτάριος. 

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε προς ιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλευόμενους τα δέοντα, προσευχόμενος για την απαλλαγή του κόσμου μας από τη φρικτή εμπειρία του Κορονοϊού. Έγινε, εξάλλου, Αρτοκλασία, Παράκληση προς την Παναγία και Αγιασμός.













Δεν υπάρχουν σχόλια: