e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Ζάμπιας Ιωάννης

Τις θερμές ευχαριστίες στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμηματος covid του Νοσοκομείου «Σωτηρία» για την περίθαλψη και τη φροντίδα που του πρόσφεραν για δεκαοκτώ ημέρες και στη συνέχεια για την post covid θεραπεία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, εκφράζει ο  Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης.

Κατά την έξοδό του από το Νοσοκομείο, βαθιά συγκινημένος, δήλωσε:

«Με τη βοήθεια του Θεού και τη μεγάλη συμβολή των θεραπόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού πήρα εξιτήριο από το θεραπευτήριο Σωτηρία όπου νοσηλευόμουν με Covid-19. Στη συνέχεια εισήχθην στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο για το σύνδρομο post-Covid. Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημόσια τους γιατρούς, τους ειδικευόμενους καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Σωτηρία» Θα ήθελα επίσης να ευχαριστώ τους αδελφούς Αρχιερείς και κληρικούς όλες και όλους όσοι στάθηκαν με τις προσευχές τους και με τα μηνύματά τους δίπλα μου στην σαρανταήμερη περιπέτεια μου αυτή. Ήταν βάλσαμο για τις πολύ δύσκολες ώρες που πέρασα. Σας παρακαλώ θερμά όλους να τηρείτε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών αρχών. Αυτοπεριοριστήστε, πειθαρχήστε και προστατεύστε, με τη στάση σας και με τη συμπεριφορά σας, την υγεία και τη ζωή τη δική σας και των αγαπημένων σας. Εύχομαι διάπυρα να βοηθήσει ο Θεός να περάσει η πανδημία αυτή και να έρθει ειρήνη και υγεία στον κόσμο.»

Ο Μητροπολίτης έλαβε εξιτήριο και με την συνοδεία της Προξένου της Δημοκρατίας της Ζάμπια στην Ελλάδα κ. Rose Chizi, εξήλθε του ιδρύματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: