e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Υψηλές επισκέψεις στην Έκθεση Ζωγραφικής της Μαρίας Ρουσέα στο "Αληθώς"

Ενώ η αναδρομική Έκθεση Ζωγραφικής της Μαρίας Ρουσέα στο Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Ενορίας Βανάτου "Αληθώς" δέχεται τους φιλότεχνους, στις 11 Αυγούστου 2021 την επισκέφτηκαν και θαύμασαν τα έργα τέχνης της έγκριτης Καλλιτέχνιδος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη Kαλλίνικο Πουλή.

Η εν λόγω δράση του "Αληθώς" τιμήθηκε, εξάλλου, από την επίσκεψη τού Εξοχ. κ. Ιωάννη Βράιλα, Μονίμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί με την ευγενική σύζυγό του Χριστιάνα και τα παιδιά τους Λεωνίδα, Αλέξανδρο και Θεοδώρα, καθώς επίσης της Εξοχ. κ. Μαρίνας Βράιλαυπεύθυνης της πολιτικής διεύθυνσης στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κάιρο της Αιγύπτου.  

Τους υψηλούς επισκέπτες δέχτηκε θερμά ο Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας. Την υπευθυνότητα της ξενάγησης είχε ο επιμελητής της Έκθεσης Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:
















Δεν υπάρχουν σχόλια: