e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Φωταγωγήθηκε ο Ναός του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν της Νέας Υόρκης [video-photos]

Φωταγωγήθηκε το εσωτερικό του νεόδμητου ελληνορθόδοξου Ναού του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν (Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου) της Νέας Υόρκης, καθώς συμπληρώνεται 20 χρόνια από την αποφράδα ημέρα της 11ης Σεπτεμβρίου 2021. Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος χοροστάτησε στην Επιμνημόσυνη Δέηση για τα θύματα της επίθεσης εκείνης και την Τελετή Φωταγώγησης, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου 2021, στο δε facebook έγραψε: 

St Nicholas stands before you today to tell the world that light will always shine on through the darkness, and the darkness will never overcome it! Faith will always triumph over doubt. Hope will always vanquish despair. And love will always conquer hate. 

[Μετάφραση: Ο Άγιος Νικόλαος στέκεται μπροστά σας σήμερα για να πει στον κόσμο ότι το φως θα λάμπει πάντα μέσα από το σκοτάδι, και το σκοτάδι δεν θα το υπερκεράσει ποτέ! Η πίστη πάντα θα θριαμβεύει πάνω στην αμφιβολία. Η ελπίδα πάντα θα νικά την απελπισία. Και η αγάπη πάντα θα κατακτά το μίσος.]


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΠΑΝΑΓΟΥ:




























Δεν υπάρχουν σχόλια: