e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Κυριακή Στ΄ Λουκά, 24.10.2021, στην Αγία Ματρώνα Νέας Ερυθραίας


Σήμερα, Κυριακή Στ΄ Λουκά, 24η Οκτωβρίου 2021, στον Ναό της Αγίας Ματρώνης Νέας Ερυθραίας και στον απόηχο της προλαβούσης πανηγύρεως της 20ής τρέχοντος μηνός, έγινε Ιερατικό Συλλείτουργο, συνιερουργούντων των Πρωτοπρεσβυτέρων Νικολάου Μαραΐτη και Γεωργίου Κωστή, αμφοτέρων Ζακυνθίων. 
    Σημειωτέον ότι συνεχίζεται η έκθεση προς προσκύνησιν, εκτός από το Λείψανο της Αγίας Ματρώνης και Λείψανα προερχόμενα από την Μονή Αγίου Νικολάου του Νέου Καμπίων (Ι. Μητροπόλεως Θηβών), ήτοι Χείρα του Αγίου Ελευθερίου και Λείψανα των Αγίων Αναργύρων.
    Κατά την εν λόγω Ευχαριστιακή Σύναξη ομίλησε απ' άμβωνος ο π. Νικόλαος, Εφημέριος Αγίας Μαρίνης Εκάλης και ευχαρίστησε θερμά ο οικείος Εφημέριος π. Γεώργιος.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: