e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Ο π. Συμεών Κάτσινας επέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη την διδακτορική διατριβή του


Φανάρι, 15 Οκτωβρίου 2021. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Συμεών Κάτσινα, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι. Ν. Αγίου Θεοδώρου Λόφου Παλατίνου της Ρώμης, ο οποίος επέδωσε στον Παναγιώτατο την διδακτορική διατριβή του.
    Θυμίζουμε ότι ο π. Συμεών ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Τομέα Ιστορίας, Δόγματος, Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Κοινωνικού Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τον περασμένο Φεβρουάριο (2021). Τίτλος της διδακτορικής του διατριβής: «Η συμβολή του Χαλκηδόνος Μελίτωνος Χατζή στην αντιμετώπιση διορθοδόξων και διαχριστιανικών θεμάτων», με επιβλέποντα Καθηγητή τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: