e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Όμιλος ανωτέρων στελεχών Προξενικών Αρχών ΚΠόλεως επισκέφθηκε την Μητρόπολη Πριγκηποννήσων


Η Α. Σεβασμιότης, ο Ποιμενάρχης ημών, Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, το απόγευμα της χθες, Πέμπτης, 7ης Οκτωβρίου 2021, εις τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πριγκήπου, εδέχθη μετά χαράς την επίσκεψι 25μελούς ομίλου ανωτέρων στελεχών διαφόρων εν τη Πόλει Προξενικών Αρχών (ΗΠΑ, Ολλανδίας, Πολωνίας, Ουκρανίας, Ισραήλ, Μαρόκου, Αζερμπαιτζάν και Ν. Κορέας). 

Εις τους εν λόγω περιηγητάς, ο Μητροπολίτης ημών απηύθυνε λόγους καλωσορισμού, τους ωμίλησε δι’ ολίγων διά την ιστορίαν του περικαλλούς Ναού του Αγίου Δημητρίου και συνεχάρη θερμώς τήν Διεύθυνσιν Τουρισμού του Μητροπολιτικού Δήμου της Πόλεώς μας, η οποία και διοργάνωσε την εν λόγω περιήγησιν, η οποία περιέλαβε και άλλους λατρευτικούς χώρους της νήσου, και που θα επαναληφθή με άλλους Προξενικούς την προσεχή Πέμπτην, 14ην Οκτωβρίου 2021. 

 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: